Ξενοδοχείο και εστιατόριο Sergiani Garden

Τοποθεσία

Το ζωντανό χωριό
της Σταλίδας.

Το κρητικό πέλαγος σας περιμένει

Το Sergiani Garden βρίσκεται στην καρδιά του γραφικού νησιού της Κρήτης. Η καλή υποδομή του νησιού σας επιτρέπει να εξερευνήσετε τη γύρω περιοχή. 

Η τοποθεσία μας παρέχει εύκολη πρόσβαση σε πολλές διαφορετικές δραστηριότητες, μέσω των οποίων μπορείτε να γνωρίσετε την ιστορία της Κρήτης και να απολαύσετε την υπέροχη φυσική ομορφιά του νησιού. Βρισκόμαστε μόλις 30 λεπτά από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ηρακλείου. Το Sergiani Garden Hotel είναι ιδανικό για οικογένειες που θέλουν να συνδυάσουν χαλαρωτικές διακοπές στην παραλία με την εξερεύνηση του κοντινού κρητικού πολιτισμού και της ιστορίας.

What to do in Stalis

Stalis or more commonly called in Greek “Stalida” was once a small coastal town dependant on farming and agriculture. Nowadays, Stalis is a very popular resort in Crete which combines serenity and all the other necessary infrastructures for an enjoyable stay.

Η παραλία της Σταλίδας.

Το Sergiani Garden βρίσκεται στην καρδιά του γραφικού νησιού της Κρήτης. Χάρη στην καλή υποδομή του νησιού και την κεντρική τοποθεσία του ξενοδοχείου στη Σταλίδα, μπορείτε να εξερευνήσετε τη γύρω περιοχή. 

Suitable for family holidays

Get ready to combine the sightseeing with a swim at the beautiful beach at Stalis or take a walk around the Stalis beach road while admiring the dazzling sunset of the island of Crete.

Τοπικά αξιοθέατα.

ΕΜΠΕΙΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΜΠΛΕ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΓΥΑΛΙΤΕΡΗΣ ΑΜΜΟΥ

Παλιά πόλη των Μαλίων

ΒΥΖΑΝΤΙΝΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, ΚΡΗΤΙΚA ΣΠΙΤΙA

Κάντε μια βόλτα στην παλιά πόλη των Μαλίων και απολαύστε την παραδοσιακή γοητεία της. Ειδικά το βράδυ, τα σοκάκια του λαβύρινθου και οι γραφικές, ανθισμένες αυλές του δίνουν κάτι συγκεκριμένο που το καθιστά ελκυστικό και πολύτιμο.

Μινωικό παλάτι των Μαλίων

4000 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

Επισκεφθείτε τα ερείπια ενός μοναδικού παλατιού που μαρτυρεί τον ένδοξο μινωικό πολιτισμό που άνθισε εδώ πριν 4.000 χρόνια και έκανε τα Μάλια ένα σημαντικό κέντρο εμπορίου και εμπορίου, με σημαντική πολιτική και οικονομική δύναμη.

Χερσόνησος

Η ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

Οι πεντακάθαρες παραλίες και η πλούσια κοσμοπολίτικη ζωή είναι τα βασικά στοιχεία που διακρίνουν τον δήμο Χερσονήσου. Είναι ένα μέρος που συνδυάζει την παράδοση και τον νεωτερισμό, το παρελθόν και το παρόν, δημιουργώντας ένα μαγικό περιβάλλον που θα εμπνεύσει κάθε επισκέπτη.

Ηράκλειο

Η ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

Το Ηράκλειο είναι η μεγαλύτερη πόλη της Κρήτης και η κύρια πύλη του νησιού. Αν και δεν μπορεί εύκολα να ρίξει την αποδιοργανωμένη εικόνα του, η ιστορική συνοικία μέσα στο τείχος της παλιάς πόλης είναι κάτι άλλο από αυτό. Εδώ τα ίχνη του παρελθόντος συμβαδίζουν με έναν σύγχρονο, κοσμοπολίτικο τρόπο ζωής.

Στη γειτονιά του Sergiani Garden Hotel.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΛΑΜΒΑΝΟ ΟΜΟΡΦΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ 

Παραλία Σταλίδα

Απόσταση:

50m

Κοντινότερο σούπερ μάρκετ

Απόσταση :

50m

Bus Stop

Απόσταση :

150m

Κέντρο Σταλίδας

Απόσταση:

300m

Χωριό Μάλια

Απόσταση :

2km

Ανάκτορα Μαλίων

Απόσταση :

3km

Ορεινό χωριό Μοχός

Απόσταση :

8km

Χερσόνησος

Απόσταση :

8km

Διεθνές Αεροδρόμιο Ηρακλείου

Απόσταση :

32km

Ηράκλειο

Απόσταση :

29km

Άγιος Νικόλαος

Απόσταση :

28km

Aquaworld Aquarium

Απόσταση :

5km
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Διαβάστε την Πολιτική απορρήτου μας